View Single Post
Staro 26.08.2012., 18:18   #25680
Stewanov
Registered User

Datum registracije: Aug 2012
ja mrzim kamenje....na 57ici sam prije gipsove staze di je onaj singletrack na otvorenom naletil na dve kamenčine i sasuo zračnicu na dva mjesta(ok dost brzo sam naletio al opet)....i svaki put kad se vozim po takvom terenu imam neki šugav osječaj.....Neznam meni je korjenje puno draže od kamenja...

Sad na moru sam imao par pokušaja vožnje po offroad stazama....al sam brzo odustao...

Dvije sam zračnice zbušio unutar dva dana....jednu na 1 trn dok sam se zaustavio da pogledam neš na na karti...a drugu u skradinu dok sam gurao bajk sa plaže....i uspijem zbušit gumu....

A one dole staze su večinom blagi horor....one koje su malo neodržavanije....neke su ok....al one koje sam ja pikirao su....nevozljive....i večinom sam gurao bajk....

Al je zato pala prva stoja....Murter-Tisno-Dubrava-Vodice-Sibenik-Skradin-Dubrava-Tisno-Murter

http://www.endomondo.com/workouts/sTX8g15_gZQ

I da nisu normalni sa cijenama upada u NP Krka...95 kn za da udjem na cuku dvije bacim se sa slapa, je malo preveć...ajd cijeli dan ok...al ovo sitno kaj bi bio im nedam nikad pa ni tad...
Stewanov je offline   Reply With Quote