Citiraj:
Autor allidea
Trebam pomoć, ne znam što se događa, možda je meni nešto promaklo ali na prethodna 2 sx763 sam namjestio dd-wrt i wireless da radi bez problema, sad na 3. nikako. Uopće ne mogu pronaći postavke za wireless. Ima li netko ideju gdje da ih tražim i što se događa? Hvala.
Bolje rečeno da li se nekom dogodilo da mu se ne pokazuje Wireless tab?
|
Kao što je spomenuto par postova prije, novo postavljeni uImage.bin u prvom postu ne radi i stalno reboota router, ali prethodna verzija radi OK, pa ju možda ne bi bilo loše ponovno postaviti. Izgleda da je navedeno resetiranje nekako kod mene spalilo wlan adapter na routeru, jer ga naprosto niti dd-wrt nit i openwrt ne prepoznaju, a radio je sasvim ok do flashanja. U svakom slučaju ako se ovo još nekome dogodilo da ne razbija glavu gdje je nestao wireless tab.
Sad kombiniram s SX763 s dd-wrt-om kao glavnim routerom i na njega prikačenim TG782i na kojem koristim samo wireless. Vidim da više manje svi koriste obrnutu konfiguraciju tko ima TG782i, ali evo kad SX763 ostane bez WL adaptera i ovako je dobro.
Također me zanimaju iskustva da li netko koristi neki oblik VPN servera (ne klijenta) - PPTP ili OpenVPN na dd-wrt.