View Single Post
Staro 22.08.2012., 10:41   #2
summus
Premium

summus's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Formatiranje diska i reinstalacija windowsa ti sigurno neće odmoći, a da li će ti pomoći vidjet ćeš nakon što to napraviš

Meni se događa sličan problem, samo što se meni zaledi prilikom podizanja (win 7) na onom logu od windowsa koji prestane "blinkati" i računalo se nakon nekog vremena restartira, nakon 10-20 puta tog istog filma, normalno uđe u windowse i radi (nikad se nije srušio ili zaledio dok je u windowsima - samo prilikom bootanja).

Formatirao sam disk prošli tjedan i reinstalirao windowse i problem se i dalje redovito događa. Od ostalih stvari koje sam pokušao: u biosu stavio sve na defoult, probao samo sa sistemskim diskom, samo jednim keksom rama u sva četiri utora (naravno ne odjednom), vadio bateriju što je u biti isto što sam napravio u biosu...temperature su CPU oko 45C GPU 46C - naravno ne u loadu, nego trenutno dok ovo pišem...

Mislim da je kod mene problem do matične, samo neznam kako da to dokažem pošto nemam niti jednu drugu da zamijenim pa isprobam.

Evo nadam se da si dobio koju ideju što još možeš napraviti, možda se i nakon reinstalacije windowsa problem riješi, ja sam samo podjelijo moje iskustvo.
summus je offline   Reply With Quote