Citiraj:
Autor m&n
Neznam ja sam išao na raznim forumima pitat stranim te sam pogledao neke review-e. Ovaj asus navodno ima bolji display nego taj dell kojeg si ti naveo.
|
NHF ali bez obzira što ti čitao i što tebi rekli taj Asus koristi isti panel kao i recimo Dell U2312HM ili LG IPS 231P, odnono unutra je LG-ev LM230WF3 panel.
Citiraj:
Autor m&n
Također što ti misliš pod ergonimija? stalak? izlazi? šta si ne kupuje svatko što njemu paše? sta ce mi dvi ,vga izlaz ako mi je dovoljan hdmi i obrnuto? da platim 100-200kn više? stalak za povisit monitor? platit jos 200kn vise zasto?
|
Upravo to. Ergonomija, mogućnost podešavanja panela, prema potrebi i pivot opcija. Čuj neki vole metat knjige pod stalak monitora a neki vole da im stalak pruža mogućnost podešavanja u svim smjerovima.

Ne znam odakle ti ovih 200 kuna više, kad monitori koštaju praktički isto. (Asus vs Dell)
Citiraj:
Autor m&n
Velim ja sam dobio ono sto sam trazio, i za tih 1400kn sam i vise nego zadovljan + 3 godine garancije i dobijes ips 5ms milina kud i kamo bolje nego 8ms.
|
OK, kupio si što si htio, ja sam samo dao svoje stajalište. Iskreno osobno ne bi dao te pare za taj Asus jer za manje para mogu uzet LG ili AOC s istim panelom te jednakom ili boljom ergonomijom. Dok za iste pare mogu dobit Dell U2312HM.
No sve ovo nema veze s temom jer kolega želi 24'' monitor do 2500 kuna a tu je Dell U2412 poprilično dobar odabir.