View Single Post
Staro 20.08.2012., 22:54   #1220
m&n
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2008
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Za te pare radije uzmem Dell U2312 koji nudi kudikamo bolju ergonomiju i veću slobodu s videoulazima. A za manje para (cca 1200-1250 kuna) mogu kupiti jednako dobar LG ili AOC. Tako da se taj Asus baš po ničemu ne iskazuje u odnosu na ostatak jeftinih 23'' IPS monitora.

A vezano za grafu, pošto je i sam rekao da ne igra igre, bacanje para na GTX560 ne preporučujem. Za to je dovoljna i onboard što je ima ili ako već želi nešto uzeti to može biti i neka low-end kartica tipa GT520/620 ili HD6450
Neznam ja sam išao na raznim forumima pitat stranim te sam pogledao neke review-e. Ovaj asus navodno ima bolji display nego taj dell kojeg si ti naveo.
http://computers.toptenreviews.com/m...9h-review.html
Također što ti misliš pod ergonimija? stalak? izlazi? šta si ne kupuje svatko što njemu paše? sta ce mi dvi ,vga izlaz ako mi je dovoljan hdmi i obrnuto? da platim 100-200kn više? stalak za povisit monitor? platit jos 200kn vise zasto?
Velim ja sam dobio ono sto sam trazio, i za tih 1400kn sam i vise nego zadovljan + 3 godine garancije i dobijes ips 5ms milina kud i kamo bolje nego 8ms.
m&n je offline   Reply With Quote