View Single Post
Staro 19.08.2012., 16:22   #25512
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Nemam pojam jesu li origigi ili zamjenske pakne u koc. celjustima...koje god bile, ovako odokativno, koce duplo slabije od SLXica.

Za XC drze vodu, danas smo Skuli i ja otprasili jednu cistu XC rutu i nije bilo problema. Za divno cudo nisam ni sic spustao.

OD Lugarnice, Skuli i ja picimo prema Hunjki, tu grebenom (1M) do Gorscice i dalje sve do odvajanja na stazu 27, koja vodi do Marije Snjezne. Dalje 29kom do Cucerja.

Staze 27-29 slobodno preskocite jer su skroz bezveze, dok je na grebenu bilo i lijepih momenata (singlica s 2-3 stijenska detalja na kojima sam pozelio Jekylla pa da se nadmudrujem s kamenjem, skriveno odmoriste i odlican pogled sa stijene...), a bilo je i ruznih momenata (voznja po 4 prsta "pudera", kao i gomila graba i kolotragova dubine pol metra - sumari devastiraju na veliko).

Par fotki:

Powder:
Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com
Pogled i kapelica Marije Snjezne
Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com

Osim nas Sljeme pogodili, crocus, Deni, broj1 i danielzg (koji je 2x spajao lanac, pa mu je masinica uletila u kotac tak da je uspon odradio u 6. brzini - a sve je to danak gazenja bajka i neodrzavanja )
Nik je offline   Reply With Quote