Citiraj:
Autor logitek
Ajd neka netkovu javi niku da smo se kolega i ja odvojili od njih drugom stazom. Posto smo ih izgubili. Da se ne brine ekipa bzveze
Falaaa!
|
Sad nam fino objasnite kak ste nas falili kad od Danjke do onog dolje makadama ima par sto metara a mi smo isli 5km/h (doduse tu nema nikakve staze, ali krenuli smo zajedno

)...sidjemo i gledamo gdje ste vas dvojica.
Deremo se po sumi, od vas ni traga ni glasa. Pricekali smo 10ak min. i odprasili dalje. Samo da znate da je prava steta sto niste odvozili odlicnu stazu.
Po Leusteku coporativno, 11ero biciklista.
Na Zagorsku stranu Sanda, Lovrix, Logitek Dario i ja. Zderacina u Oro Goru, svi smo mlatili po Zagorskoj pizzi.
Ubitacno dosadnom cestom gore, ispod Danjke gubimo dva clana

a nas troje nastavljamo po 69-71.
Na samom kraju snejkbajtam gumu, i to valjda 50m prije asfalta...a na pol staze sam imao bliski susret s granom koja se tak zaplela u kotac da smo ju otpilili svicarcem, sva sreca da ga Lovrix ima jer bi granu izvadio nikad pa ni tad bez da nastrada koja zbica - ovako kotacu ama bas nista.
I da 26" zracnica pase na 29" obruc...zracnicu sam morao posuditi od Sande jer moja je netragom nestala, ono cudjenje na veliko - pa gdje je?

...kak u zadnje vrijeme ostavljam stvari po sumi tako je i zracnica negdje ispala.