View Single Post
Staro 18.08.2012., 19:06   #25490
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Citiraj:
Autor logitek Pregled postova
Ajd neka netkovu javi niku da smo se kolega i ja odvojili od njih drugom stazom. Posto smo ih izgubili. Da se ne brine ekipa bzveze
Falaaa!
Sad nam fino objasnite kak ste nas falili kad od Danjke do onog dolje makadama ima par sto metara a mi smo isli 5km/h (doduse tu nema nikakve staze, ali krenuli smo zajedno )...sidjemo i gledamo gdje ste vas dvojica.
Deremo se po sumi, od vas ni traga ni glasa. Pricekali smo 10ak min. i odprasili dalje. Samo da znate da je prava steta sto niste odvozili odlicnu stazu.

Po Leusteku coporativno, 11ero biciklista.
Na Zagorsku stranu Sanda, Lovrix, Logitek Dario i ja. Zderacina u Oro Goru, svi smo mlatili po Zagorskoj pizzi.
Ubitacno dosadnom cestom gore, ispod Danjke gubimo dva clana a nas troje nastavljamo po 69-71.

Na samom kraju snejkbajtam gumu, i to valjda 50m prije asfalta...a na pol staze sam imao bliski susret s granom koja se tak zaplela u kotac da smo ju otpilili svicarcem, sva sreca da ga Lovrix ima jer bi granu izvadio nikad pa ni tad bez da nastrada koja zbica - ovako kotacu ama bas nista.

Pohrani.com

I da 26" zracnica pase na 29" obruc...zracnicu sam morao posuditi od Sande jer moja je netragom nestala, ono cudjenje na veliko - pa gdje je?
...kak u zadnje vrijeme ostavljam stvari po sumi tako je i zracnica negdje ispala.
Nik je offline   Reply With Quote