View Single Post
Staro 18.08.2012., 16:53   #25481
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Koji horor danas od vožnje, a tko bi drugi zakuhao nego ja .

Uglavnom, uspon gore Lojstekom gdje se kod makadama odvajamo Siletzar i ja i kao idemo preko Tigrovog oka. Kad odjednom, stazica prema Runolistu fino ošišana i samo smo se pogledali i znali kud idemo dalje. Staza se da voziti 50m, kasnije guranje. Dolje je DH staza i to ćemo jednom morati probati. Kasnije singlica do Grofice ko budali šamar, sve se da otpeljati.
Dolje idemo na 8icu, Jed2i nam se priključuje. Sve super, singlica kao i inače, malo prašimo Siletu koji je zadnji i na jednom spoju nas dočekuje kamenje i pada jedina žrtva dana - Siletova zadnja guma. Sva sreća, jer da nije zadnja, ostavio bih ga samog u šumi jer skidati gumu sa njegovog prednjeg WTB obruča je znanstvena fantastika. Nastavljamo dalje i kao idemo na Sopotski slap, ali ne na prvo odvajanje jer ja znam drugo koje je bolje . Pogreška 1.
Ništa, prije Ponikvi idemo lijevo jer i tu piše Sopot. Strma staza prema dolje i izlazimo na makadam i pojma nemamo di je slap. Srećemo čovjeka 200m koji veli da je slap presušio. Pogreška 2. Uspon fakin makadamom 4km do Zelene magistrale i onda spust dolje po njoj.
Rastajemo se na Bolonji, Sile me vjerno prati po gumu. Dolazimo u Podsused, javljam se liku i na indirektan način pitam jel može doć u birc di smo odsjeli. Naravno da ne .
Popili pivo i pokupili gumu i idemo doma i ja činim pogrešku broj 3 pitavši Sileta jel gladan. Odluka pada - Zloburger i kao jel znam di je to. Znam otprilike i odlazimo u Rudeš i pogađamo ga iz prve.
Zloburger je enorman. Ko pizza, ali burger. Ja junački svoj riješio, Sile se skoro zbljuvao ali nije išao cijeli. Put do doma na jedvite jade. Sad mi se i javio onaj prvi dio - zlo .

Sve u svemu, puno kilometara, puno pogrešaka , ali dobro druženje. Ležajevi novi drže, ali i dalje nekaj škripi