deca, dajte najte se s babami nahitavati....em znate vec kak se to za(s)vrsi..., meni je bile 19 let kaj smo se nasli 06.05.,a 17let b(m)raka mi bude 01.10..........jojcek!
Baka i ja prgovaramo o nekoj dijetnoj prehrani,al se sve svede na dijetne Becke, Zagrebacke , Struklje i iine zanimacije...
Potpuno podrzavam ideju za Meeting Pri 2 Potoka, preporucam subottu, nedeljom je guzva.... imaju sojenicu nad potokom , ide cca oko 30 ljudi tranu, blizu je kuhinja, a za nadobudne visece kegljisce, stol za pingic il kobila Suzana,za djetinjaste park sa njihaljkama i klackalicama a za poletne sumski puti i stranputice, pogotovo nakon drugog treceg polica...za silu moremo i kombinaciju z vlakom napraviti ak nas bu prevec, ja sem si dober z gazdami.. pak se more nekaj postelati...
Predlazem of petek popodne da Precjednistvo obavi skautsko izvidaje terena za obzder.. ovaj zabavu clanstva Zderonjskog,ha......Jeltz,AMDejcek,Pasek,Rak,Dzizus...jeste za tesku skautsku misiju vu srce Prigorja, da se nesebicno zrtvujete za Zderonjsku ideju....... btw, tam imamo veelku simpatizerku, konobaricu Mirjanu z Bistre, metar i zilet cca 100 kila zive vage.. odmjeri te i mam zna kulike mores....pojesti mislim..a njezin mig u kuhinji pune znaci? se razmemo Zderonjeeeeeee???