Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 17.08.2012., 14:41   #26429
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor flare Pregled postova
Razmišljam o kineskom restoranu, još nisam nikad bila u Zg. Imate kakvu preporuku? Koji je dobar?
Osobno idem u onaj u Okičkoj, drugdje nažalost nisam bio tako da ne mogu previše reći. Tian Tan u Okičkoj mi je veoma dobar. Porcije nisu malene, cijene klasične za Kineski.
Brat je bio u još 2 kineska restorana i veli da nema potrebe ići bilo gdje drugdje jer je i ovaj još najbolji/jednak kao i ostali.

Juhe mi nisu nešto, kao da vruću vodu sa tek stavljenim povrćem srčem, topla predjela su mi super (uzimam nekaj kaj izgledao kao meso za sarmu u velikim tortelinima ; prženi ravioli mislim ?), glavna jela sa piletinom odlična (sečuan, gombao, pa one plate sa više vrsta mesa što se još krčka kad dođe na stol), desert (pohani sladoled) ok.

Ambijent nije nešto (muzika koja smiruje dušu i telo, ali nakon 30min skužiš kao da ide u krug ), cijene za dvoje (predjelo, glavno jelo, jedna cuga i desert) oko 180kn. Najčešće i manje jer uzmemo jedno glavno jelo i jednu porciju riže jer je sve ostalo previše osim ako nisi brutalno gladan.
Najedeš se povrća u svakom slučaju, umaci su ok (nikad nisam išao na neki ekstra jaki, više na slabije idem), jednom u 5 puta su curi malo zaslanili glavno jelo. Ostalo je bilo super.
U zadnje vrijeme idem na klopu za "siromake" u Viva pizzeriju na njihovu puretinu sa tjesteninom i onim nekim indijskim začinom. 50kn a bomba na tanjuru.

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 17.08.2012. u 14:55.
Vuco je offline   Reply With Quote