View Single Post
Staro 17.08.2012., 13:51   #347
silvijo
Registered User

Datum registracije: Aug 2012
Uf uf, petak, kraj tjedna - preko vikenda obecavam proucit sve i odgovorit na postove...
Samo cu napisat par stvari koje su "bitne".
Dobro ste me nasmijali komentarima specjalo za Skeletona, hahha, kako sam i rekao zaljubio sam se u ruznocu haha ali posao na prvom mjestu i ako posumnjam da mi u njega nesto ne moze stat ili da cu imat problema s njim, da je bolje neko drugo... Prezalit cu ja tu ljubav. I uzet drugo bez se mislit.
Drugo, ista stvar je sa Samsung monitorima - super su mi izgledom - ali ako su druga bolja a ocigledno da jesu - Samsung ostaje u ducanu, a ja uzimam drugo
Trece - nisam bas super upucen u Hardware, i ne zelim imat komplikacije sa spajanjem 3 monitora, a ova Vasa konverzacija trazi od mene ucenje , ali naucit cu i neke nepoznate rijeci hhihiih.
I zadnje za one sta su slali ponude - Ja zivim u Splitu, vidim da su svi skoro u Zg, sta i ne mora bit problem, jer sam zivio i radio godinu dana u Zg, i imam prijatelje i kolege koji su gore, rade... Tako da recimo oni mogu preuzet ili komponente ili sklopljenu konf. Ako se pitate zasto sam se vratio u Split - odgovor je: Prvo sadasnja zena nije htjela u Zg , drugo dobio sam dobru ponudu iz Splita(zapravo ispostavilo se da ponuda uopce nije bila dobra), trece gore sam placao stan... Ali, u Zg mi je bilo super i na poslu, super mi je bila firma, a i ekipa koja je radila u firmi.... Al eto, i ja imam pravo na greske
silvijo je offline   Reply With Quote