Citiraj:
Autor Swarm dude
Ne bi bilo loše kad sve raskupusaš provjeriti napone na 12 i 5V railovima, kao što je Syss rekao, samo grijanje i vrtnja venta napajanja ne mora indicirati ispravnost. Npr. jednom sam naišao na PSU koji je na 12 V grani davao 11,2 V - dovoljno da se ventilatori vrte ali inače nema znakova života od PC-a 
|
Sisonik danas opterečen ko nikad u životu.
Guralo nekakav uklokan Intel s 2 uparene nVidija kartice.
Test izvršen s 2 igre i nekakvim programima.
Pošto su se na nekakvom grafu naponi pod opterečenjem pokazali pravilnim nisam vidio smisla da se poslje doma doma zahebavam s multimetrom...
Citiraj:
Autor s7ank0
jesi probo izvadit bateriju s maticne i vrati ju nakon 30s...restart ce ti bios pa se mozda nesto dogodi...
|
To sam odradio negdje na početku - da, čitam stikije
Citiraj:
Autor syss
jedva čekamo 
|
nebi mogao spavati večeras da se nisam javio?
Doma se vratio s pravim biperom / izgleda ko ono na ninovoj slici no s dužim kabelom.
Uglavnom - kako ga god okrenem isti ne radi ko ni prijašnji mali zvučnik ....
Dakle , nema slike , bipova , ne vrte se ventovi na ploči i ne znam što bih sljedeče?
btw, opet mi sugerirano da je to AMD pa što bih htio...drugi put trebam kupiti ono što valja i košta - Intel sistem...

Pošto nisam klokeraš niti gejmer ...(najzahtjevnije što to računalo radi je tu i tamo nešto u Lightrumu te kodiranje nekakvog videa svake prijestupne) mislio sam da ne trebam izdvojiti puno za ploču.