Citiraj:
Autor syss
mbo van kejsa na stol, na nju neku pci vga, cpu, ram i kuler...
|
jel su to one prastare grafičke? ..odakle mi to iruda ti

Nego , što bi s konfiguracijom van kučišta trebao postiči / što bi mi to trebalo reči?
Pošto za to treba malo više vremena i truda
nadam se da je razumljivo da se nebi gnjavio ako nije nužno...
Citiraj:
Autor syss
upali je šarafcigerom na power headeru... jedino tako ćeš otkloniti puno sumnji.
|
Misliš da direktno spojim 'pinove' na ploči / bez prekidača?
S obzirom da se ventilator na napajanju uredno zavrti* kad pritisnem tipku na kučištu meni izgleda da je 'tipka' spojena pravilno i funkcionira bez problema....
*uz to se pokrene klasični disk, zagrije pasivni kuler na grafičkoj a koliko sam poslje vidio i onaj na ploči...
U biti kao da sve normalno radi ali ustvari ne radi jer nema slike a i ventovi na kučištu se ne zavrte...
probao sam spojitiu monitor na grafičku od ploče ali 0 bodova :-/
Citiraj:
Autor nino
Jel sad jasnije, ovako to u originalu izgleda. 
|
Moje specijalno kučište toga nema ali sam našao mali zvučnik koji je valjda od kučišta kojeg sam imao prije ( isti konektor na kojemu piše 'speaker' ) ali mi nije jasno na koju stranu se isti okreče / ide li crvena na 'speaker' pin ili '+5v' pin....ili nije važno da bude u fazi
Citiraj:
Autor nino
Spoji, jer je moguce da ti daje beep za gresku (pogledas manual a imas i objasnjenje beepova u sticky topicu).
|
Od stikija sam i dobio ideju da bi nešto trebalo bipati
Citiraj:
Autor nino
Edit: Jel ti vidis, 2 moda ti daju support, ko to more platit! 
|
Prvotno je došao i lokalni stručnjak i konstatirao da mi "kompjuter neradi"

(
kaže da je to normalno za AMD 
) ali bez informacije zašto.

Kad nešto radi nema problema da potvrdi da je sve u redu ali kad je tu problem onda ku...
Citiraj:
Autor syss
a ako ne daje beepove i vrti ventove na max onda nije dobro, tj. 90% da je mbo.
|
kad sam upalio računalo bez svega toga ventovi se i dalje nisu zavrtili / jel to znači da je ploča u redu i da je stvar u procesoru ?
Za bipove i napajanje vidim popodne...