Najbolje je kad se Beren pokušava praviti objektivan po pitanju ATI-ja.
A nije.
Mislim-da sam htio biti gad preveo bih tekst članka i poslao na par siteova...ak ništ drugo dobrom starom Fudi bi bilo urnebesno zanimljivo
Ali nije stvar u tome nego je stvar objektivnosti.
Već par godina imam krug ljudi kojima održavam kompove, imam i frendove sa Nvidia grafama.
I nije mi se jedamput dogodilo da su određeni driveri imali problema sa igrama, nisu delali kak treba, kršili su se u određenim kombinacijama AA i ANISO u nekim igrama, sa nekim modelima Nvidia grafi VIVO nije delao kako treba...
I kaj sam ja sad trebao popisivati sve kaj nije delalo sa tom-i-tom verzijom drivera samo da bih pokazao da i Nvidia ima problema???
Ajde.....
Ali je zato uvijek ATI taj sa šugavim driverima i ništkoristi a jadna mala Nvidia je žrtva dogovora dobrog starog Billa, ATI-ja, unutarnjih i vanjskih neprijatelja i da ne nabrajam...
Da ste testirali VIVO u svakom testu znali biste i sami neke probleme sa Nvidia grafama.
A nije bogme niti svaka grafa kaj se tiče Nvidie dobro radila sa svakom verzijom drivera (tiče se rada sa dva monitora)
Bugovi u driverima nisu samo ATI-jev fićer, ali se uredno samo ATI proziva kad nekaj ne dela...