View Single Post
Staro 10.08.2012., 12:45   #25262
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Citiraj:
Autor jed2i Pregled postova
Citiraj:
Autor the55mic Pregled postova
No nije mi ni jasna sad odjednom ta ažurnost Hrv. šuma (dakle to nije privatni posjed, već je vlasnik pravna osoba) jer kako i jedi kaže, nemaju nikakvog razloga to radit sad iz vedra nema... Znači, mogu i smiju i opravdano je, al bezrazložno je!

o tom ja govorim....

Grma nije prometna kaj se tiče pješaka, nema nikog tamo, 99% prometa radimo mi bajkeri

Koliko sam ja shvatio iz priče, nije bilo nikakve ažurnosti Hrv. šuma niti iz vedra neba. Jednostavno su išli markirati Grmu u vezi rušenja stabala i zatekli su stanje kakvo je trenutno, a ne ono prije cca 2 godine tj. "stanje" koje su oni dopustili.
Tak jasno da kad vidiš žešči vulgaris gradnju, da budeš odmah žurno "naredio" saniranje istoga, smetalo to ikome ili ne jer takva gradnja nije bila dopuštena.

Pogledaj jel vani dopuštena gradnja staza samo tako? Naravno da nije. Sve se koordinira između grada (mjesta, općine, čega već), "vlasnika" šume (brda, dijela itd.) i graditelja. Nemreš povuć stazu gdje god želiš jer koliko sam skužio, treba to ukoponirati u skladu sa prirodom (i sav taj bulšit). Ak zememo to u obzir, Grma je onda devastirana sa silnim novinama

If you're in control, you aren't going fast enough.

Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 10.08.2012. u 12:51.
Flayer je offline   Reply With Quote