View Single Post
Staro 10.08.2012., 10:28   #161
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor robert7 Pregled postova
Osim Cluja, tu ispadamo garantirano!
Jest da je ovo vjerojatno najgora Dinamova momčad ikad i znam da ovakvi mogu ispasti od svih ovih klubova kolko god nominalno ibli jači ili skuplji, ali taj Cluj nije nikakav bauk. Ipak su svi ovi klubovi puno bolji izbor nego klubovi koje bi dobili da Dinamo nije nositelj.

http://www.uefa.com/uefachampionslea...ineup+complete

Ma nemreš sanjat o Ligi prvaka a bojat se Cluja

Citiraj:
Autor tole_ Pregled postova
Lako za talijanskog resizesra, mene je vise raspizdio HRT. U srijedu za vrijeme utakmice najkatolickijeg kluba je bio mec za broncu male Lucije i naravno da se prijenos nije smio prekinuti da bi to vidjeli jer sto je borba hrvatske predstavnice za broncu na olimpijadi u usporedbi sa svetim euro pohodom Nasmrkanog. Da bi eto jucer prekinuli prijenos Hajduka na 5minuta zbog utrke na 200m tamo nekog jamajcanina koja je trajala 20 sekundi. O komentatoru sa Sportkluba, koji se valjda i sam pogubio pa je u jednom trenutku gledatelje pozdravio s "Dragi gledatelji Sportk...skog programa HRTa, ne treba trositi rijeci.. No ajd, nista novo iz Televizije Zagreb.

Sve u svemu nakon jucerasnjih dobrih predstava oba nasa predstavnika u europi nazire se da bi borba za drugo mjesto u HNLu mogla biti vrlo zanimljiva!
Nije im top prvi put, apsolutno nelogično, obzirom da je u vrijeme Lucijine borbe Dinamo već riješio utakmicu, a Hajduk je za vrijeme utrke na 200m držao Inter u neizvjesnosti, štoviše, par sekundi nakon uključenja u utrku Hajduk je imaop priliku za 2:0.

No, mislim da je ipak stvar u tome što je teakwando nešto što ne zanima 99% njihovih pretplatnika, dok je Bolt veći mamac za publiku. Ali ipak je bila riječ o borbi za medalju. što se pristupa tiče, da nije u redu, nije.

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 10.08.2012. u 10:35.
Roberto je offline