View Single Post
Staro 09.08.2012., 17:04   #25233
the55mic
Registered User

the55mic's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Baš smo Željac, Lovor i ja neku veće o tome raspravljali na pivi..... Naravno Lovor na soku.... i generalno, naravno da imaju pravo to rušit jer se svakakove ekipe tam nakotilo i od grme su napravili "pješčanik", svak je kopo kaj je htio di je htio, nikakovog suvislog dogovora, kopalo se ono kaj je pasalo tom pojedincu da si skopa i to nije u redu...
No nije mi ni jasna sad odjednom ta ažurnost Hrv. šuma (dakle to nije privatni posjed, već je vlasnik pravna osoba) jer kako i jedi kaže, nemaju nikakvog razloga to radit sad iz vedra nema... Znači, mogu i smiju i opravdano je, al bezrazložno je!
Moderator Marko s DB-a je stalno upozoravao ove klince kaj su tam svašta htjeli radit (I RADILI) i govorio upravo u tom smislu da nije to "pješčanik" da si svako može radit kaj hoće i na taj način je ok malo to sve smirit, no ovo....

EDIT: Lovor, vidimo se u 6 kod sata
EDIT2: max baš sam pogledo video i staza nije ni malo zakon i fora dapače, odvratna mi je i osobno ne vidim nikakav gušt u voženju iste sa konstantnim grčem u želucu, spremnim govnom i stisnutim šupkom....

Zadnje izmijenjeno od: the55mic. 09.08.2012. u 17:11. Razlog: Lovor
the55mic je offline   Reply With Quote