View Single Post
Staro 09.08.2012., 13:58   #12
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Da upadnem malo u temu.
Prvo da se nadovežem na razmišljanje o eyefinity-u: Nema tog jednog ekrana (koliki god bio) koji može zamijeniti tri ekrana (koliki god bili) u pucačinama i vožnjama. Za ostale igre nije bitno toliko jer se dobije skoro ista stvar. Ima i tamo prednosti ali ne toliko.
Tu je manje bitna stvar rezolucije. Bitno je vidno polje. Može se i to mijenjati u igrama (do neke mjere), ali onda se dobije kvazi riješenje. Kad imaš 3 3 ili više monitora u eyefinity-u, vidiš puno više na ekranu jer igre prepoznaju (ili ih natjeraš da prepoznaju ) setup i pokažu ti više. Npr: u D3 vidim mobove prije nego me skuže uopće, pa ih mogu izbjegavati ako čekam cooldown ili regeneration.

On topic:
Imam problem sa navedenim kompom (pod moj komp). Tražio me frend da mu nešto snimim sa TV-a i ja se sjetio da imam VIVO x600 radeonku. Ubacio ja nju u komp u srednji pciex16 slot i ništa. Komp radi normalno ali ne vidi karticu nigdje. Kartica je ispravna (testirano). Ne treba mi niti jedan izlas, samo video in da radi. Karticu ne mogu staviti u donji slot jer je tamo raid kontroler, ali taj slot ionako nije za grafu namijenjen. On dijeli BW sa usb-ovima, e-satom i ostalim điđa-miđama.
Jel sama reinstalacija drivera riješava stvar ili se može i nešto drugo napraviti? Ako se jedino tako može upogoniti druga kartica, instalirat ću nov edrivere, ali želim izbjeći reinstalaciju drivera jer će mi pobrkat custom monitor drivere kao i uvijek .
Unaprijed zahvalan za svaku ideju i/ili pomoć.