Kad sam sa Sandom i Skulijem isao na Kuzeljsku stenu (pretprosli tjedan), zaboravio sam u izvjestaj napisati jednu vjerujem zanimljivu stvarcicu...a to je da se Sandi dogodio, nazovimo to
DTD - Destro tubeless defect
Dan ranije na Sljemenu je probusila gumu, i mlijeko ju je zakrpalo, doduse jedva ali je.
Krenemo na voznju iz Kuzelja kad odjedanput nakon par sto metara cujem neko sistanje. Zrak curi van a mlijeko zaspricava bajk i ruksak

. Stanemo, zavrtimo kotac, mlijeko pokrpa, cim se optereti guma i pocne se voziti opet ista pjesma - guma pusta, mlijeko tusira.
Zracnica je rijesila problem i vozi/mo dalje.
Najzanimljivije od svega je to sto se bajk vratio sa servisa (Buhin) na kojem je izmedju ostalog promijenjeno mlijeko u gumama...znam da ce vas interesirati koje ali Sanda ne zna.
Takodjer joj je i ganc novi XT lanac puknuo na prvoj voznji (mislim da je to bilo tjedan ranije) i to na Dotki po skroz ravnom terenu (onaj dio uz kanale prije rampe), mislim da je pukla bas karika.
Sto se mene tice ja ionako nikad ne bi uzeo XT lanac, ali ako netko ima dvojbi nek si razmisli jos jedanput prije kupnje.