Citiraj:
Autor Rodjo2
Pa na nekoj recenziji, istina nema ugrađen g3 modem već stik koji ide sa samim tabletom i dio je njega. Sad sam malo išao pogledat nabrzinu i piše "exchangeable 3G".
Meni je bitno da mi podržavaju 3g da mogu na net, sad dali moram ubost stik ili stavit sim u njihov stik ili samo stavit sim svejedno mi je.
LC Power Miru-1 ili Archos 101 G9 je pitanje ... nisam našao ništa pametnije za tu cifru osim onog coby kyrosa a da mi podržava 3g wifi i ima 1 ghz i ram .
Znači onaj fujiitsu je experimentalni monstrum sa mnogo mana 
|
archos je prilično zakomplicirao stvar sa modelom 101. napravio je nekoliko verzija koje se razlikuju i po količini ugrađene flash memorije i načinu kako se sprema (flash, ssd, disk), i po količini ugrađenog rama. 512 i 1024. tako da je kod njega, prilična nepoznanica što ćeš dobiti u ruke. prije kupovine obavezno upaliti i provjeriti. nadogradnja na ICS je tu, ako ti je bitno. 3g stick je pravi 3g stick, vanjski, samo što su ga oni tako napravili da se može transportirati sa tabletom, da ga ne zaboraviš, ali se može koristiti kao bilo koji drugi stick. no, neki drugi stick (tcom, vip...) NE radi na archosu. naravno, kada ti 3g ne treba, taj usb port se koristi kao najobičniji usb port za stick, čitač kartica...
a sam3g stick je lagano blesavo izveden. kada želiš 3g signal, stick se mora izvući kojih pola cm, cm. to pravdaju kao "prijem signala je bolji". a čak da sjediš na gsm anteni, sa uvučenim stickom ne radi. glupo, ali tako ti je.
što se lcpowera tiče, da, podržava PO NJIMA, stickove, samo treba pročitati u uputama koji su to stickovi. ja sam prije par stranica stavio screenshot iz uputa, s time da su to upute v1, nekakva stara verzija, pa vjerujem da je sa ICS_om i podrška za stickove proširena.
no, po iskustvu, većina huawei i MF stickova radi. čak bih rekao, što stariji, to će prije proraditi.