Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.08.2012., 14:57   #4097
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor FERRYS Pregled postova
evo, dobiješ 2000kn ODMAH čim mi pokažeš legalan način da prenesem bonus s roditelja na sebe.
Kako zbog nekih stvari ništa nije moglo stajat na mene ( zemlja, auti, itd ) moj auti je cijelo vrijeme stajal na roditelje i sad smo prenesli auto darovnim ugovorom na mene.
Majka mi je imala 2 auta, (oba s 50%), svoj i moj na sebi, svoj je prodala jer iz zdrastvenih razloga ne vozi, a ja se selim od kuće pa je moj prenešen na mene. Stari ima svoj, s 50%, brat svoj s 50% al to ni bitno...
Sad mi stara ima 2 police koje propadaju...
Evo opet ponavljam pokaži mi način da legalno prenesem jednu od tih polica na sebe i za to ti platim 2000kn odma na ruke keš.
Pa i ja zbog tog razloga imam auto na starog. Uopce to nema veze sa time.

Gle kad netko umre onda se primjenjuje prije svega zakon o nasljedivanju. Ljudi uce puno godina da bi mogli baratat sa time a osiguravatelji ko iz topa pisu recenice koje unose zabludu medu ljude koji imaju takav slucaj. Nema suca, biljeznika ili advokata koga neko nije gnjavio za to. Sve samo zato jer barataju pojmovima o kojima nemaju poima. I dosta vise. Kad dodete na raspravu, nebi zelio nikom, mozda bude malo jasnije sto to je.
MAGARAC je offline   Reply With Quote