Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.08.2012., 12:35   #4094
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Jopise

Citiram te...

"Naslijediti policu od roditelja moguće je jedino ostavinskom raspravom"

Ovo ti nije istina bez obriza sto pise na svetom pismu kojeg ti je poslao taj ured ili jer to pise na starnicmam osiguravateljskih kuca za one iz google generacije. Ne zanima me nista drugo sto si napisao jer je ostavinska rasprava puno ozbiljnija svar od neke police osiguranja i znam u kojem smjeru sve moze otic kad se nadu tak pametni ko ti sa fix idejama. Ja sam ciste savjesti jer sam vas uopozorio a vi vjerujte dalje osiguravateljskim dopisima i njihovim stranicama. Bonitet valjda mozete dobit ali ne na raspravi. Na raspravi samo auto o ovo rjesavte sa osiguravateljima koji nisu suci ili biljeznici da imaju bilo kome govorit kaj se moze a kaj ne na ostavinskoj raspravi, pogotovo na auto-osiguranju.
evo, dobiješ 2000kn ODMAH čim mi pokažeš legalan način da prenesem bonus s roditelja na sebe.
Kako zbog nekih stvari ništa nije moglo stajat na mene ( zemlja, auti, itd ) moj auti je cijelo vrijeme stajal na roditelje i sad smo prenesli auto darovnim ugovorom na mene.
Majka mi je imala 2 auta, (oba s 50%), svoj i moj na sebi, svoj je prodala jer iz zdrastvenih razloga ne vozi, a ja se selim od kuće pa je moj prenešen na mene. Stari ima svoj, s 50%, brat svoj s 50% al to ni bitno...
Sad mi stara ima 2 police koje propadaju...
Evo opet ponavljam pokaži mi način da legalno prenesem jednu od tih polica na sebe i za to ti platim 2000kn odma na ruke keš.