Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.08.2012., 03:23   #4087
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
I lik s Ferrarijem ( uopće nije bitko koji auto vozi) i policajac su se ponijeli neprikladno. Prvo, policajac piše kazu, ima tablice, u čemu je problem? Pošalje doma čestitku, barem se svi podaci znaju preko tablice. I još nadoda prekršaj za odlazak, ovo ono, i to je to.
Pa murjak mu tek počinje pisat kaznu, i to nije kazna samo za parkiranje nego kazna zato što nema prednje registarske oznake, nema one dvije naljepnice pa onda kazna za parkiranje. Murjak postupio u redu, dovoljno je da se majstor oglušio na upozorenje jednom ali ga je ovaj tri put upozorio i još nije htio izać iz auta. Ne vidim da ga je nešto natukao, izvukao iz auta, složili su ga na pod i zavezali. IMHO, dobro je prošao.

Kad ti policajac kaže stani, onda staneš, nema tu kako i zašto i nisam ja i neda mi se čekat... To je sad naučio na neugodniji način.

Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Ali, njegovo je pravo i da ode. Ako nije uhićen, a nije, ustavno mu je pravo da se slobodno kreće.

Znači policija te zaustavi da te legitimira, a ti imaš pravo odbit i otići jer imaš takvo ustavno pravo?

Pa nisi u ZET-ovom tramvaju ...
tutix je offline   Reply With Quote