06.08.2012., 12:21
|
|
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Autor Guls
Mali je još dobro i prošao, da sam mu ja tamo došao skupljali bi ga po cesti. Kojeg vraga se imaš inatiti policajcu koji ti opravdano piše kaznu?
|
Guls ti si lice pravde? Ako jesi je li se isto ponašaš, opet ako jesi je li se bojiš da ćeš naletit na tvrd orah?
I jesan li ja jedini kojemu se čini da lik nije ispravno postupio (mislin na policajca)?
Citiraj:
Kolega dragi, ovo je Amerika. Policija ima autoritet i ovo je očito neki EU pridošlica jer se prosječan amer neće usuditi napraviti ovako nešto.
Kad te amer zaustavi, miran si ko bubica, šutiš i radiš što ti kaže.
Nas su zaustavili u Memphisu. Vozili se navečer lagano kroz grad, spustili krov na 328ci i uživancija. Odjednom rotirke iza nas. Frend amer je vozio i kaže, budite mirni, napravite što vam kaže ako nešto kaže i ne pravite se grbavi.
Nijedan propis nismo prekršili, ali smo se vozili gradom u 2 ujutro, a registracija mu je istekla u ponoć.
Sa strane murjaka sve kako mora i biti. Dobra večer, oprostite ali registracija vam je danas istekla. Potrudite se da to riješite ujutro. Hvala, ugodna večer i doviđenja.
Bilo je još par susreta i s kime sam god razgovarao, ljudi kažu da u policiju imaju potpuno povjerenje. Ako si ok, bit će i oni ok, a ak se ideš glupirati ovako, slijedi ti javno sramoćenje, kazna i zatvor.
|
Izgleda da će mi malo puno past u očima. Pa nogometna utakmica ima 4 sudca, da mogu iole korektno razmislit o sankciji, reakciji. Ovde je jedan cop vrhovni sud
Mislim da nema komentara ako je sve ostavljeno na reakciju/prosudbu jednog čovika.
EDIT
Citiraj:
So if it was a piece of shit car, he would be just as wrong? If a dipshit cop is in the wrong, why the fuck shouldn't he be able to explain the situation and have the cop apologies for his mistake? I am sure the cop wouldn't listen to reason even if a sensible person was the owner of the car. Who the fuck stands in front of a car? Let him go and write him an even bigger ticket. I don't see why the cop feels justified in stepping in front of a car just to arrest him for literally nothing.
|
Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 06.08.2012. u 12:27.
|
|
|