Tema: Automobili
View Single Post
Staro 06.08.2012., 12:21   #4055
Baja 001
Banned
Moj komp

Baja 001's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
Mali je još dobro i prošao, da sam mu ja tamo došao skupljali bi ga po cesti. Kojeg vraga se imaš inatiti policajcu koji ti opravdano piše kaznu?
Guls ti si lice pravde? Ako jesi je li se isto ponašaš, opet ako jesi je li se bojiš da ćeš naletit na tvrd orah?

I jesan li ja jedini kojemu se čini da lik nije ispravno postupio (mislin na policajca)?
Citiraj:
Kolega dragi, ovo je Amerika. Policija ima autoritet i ovo je očito neki EU pridošlica jer se prosječan amer neće usuditi napraviti ovako nešto.

Kad te amer zaustavi, miran si ko bubica, šutiš i radiš što ti kaže.

Nas su zaustavili u Memphisu. Vozili se navečer lagano kroz grad, spustili krov na 328ci i uživancija. Odjednom rotirke iza nas. Frend amer je vozio i kaže, budite mirni, napravite što vam kaže ako nešto kaže i ne pravite se grbavi.
Nijedan propis nismo prekršili, ali smo se vozili gradom u 2 ujutro, a registracija mu je istekla u ponoć.

Sa strane murjaka sve kako mora i biti. Dobra večer, oprostite ali registracija vam je danas istekla. Potrudite se da to riješite ujutro. Hvala, ugodna večer i doviđenja.
Bilo je još par susreta i s kime sam god razgovarao, ljudi kažu da u policiju imaju potpuno povjerenje. Ako si ok, bit će i oni ok, a ak se ideš glupirati ovako, slijedi ti javno sramoćenje, kazna i zatvor.
Izgleda da će mi malo puno past u očima. Pa nogometna utakmica ima 4 sudca, da mogu iole korektno razmislit o sankciji, reakciji. Ovde je jedan cop vrhovni sud

Mislim da nema komentara ako je sve ostavljeno na reakciju/prosudbu jednog čovika.

EDIT

Citiraj:
So if it was a piece of shit car, he would be just as wrong? If a dipshit cop is in the wrong, why the fuck shouldn't he be able to explain the situation and have the cop apologies for his mistake? I am sure the cop wouldn't listen to reason even if a sensible person was the owner of the car. Who the fuck stands in front of a car? Let him go and write him an even bigger ticket. I don't see why the cop feels justified in stepping in front of a car just to arrest him for literally nothing.

Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 06.08.2012. u 12:27.
Baja 001 je offline   Reply With Quote