Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.08.2012., 20:49   #4040
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Krivi info, ili netko radi ilegalu, što je iznimno kažnjivo (20.000-200.000kn po polici). Samo i isključivo ostavinskom raspravom nakon smrti roditelja vlasnika vozila. Bonus je neprenosiv, nikojim oblikom ni poklanjanjem, ni prijenosom vlasništva ni odricanjem u korist djeteta.

Pričaš gluposti, po ne znam koji put....
Na godišnjem sam pa nemam kod sebe dokumentaciju iz HUO-a koja jasno i glasno navodi po točkama u kojim slučajevima je bonus prenosiv, između ostalog, kako i napisah, ostavinskom raspravom sa roditelja na dijete. Ne trebaš me učit poslu koji radim 11 godina, hvala Ako te baš toliko pere da misliš da si u pravu, kad se vratim s godišnjeg poslat ću ti dopis iz HUO-a, ZA SVA OSIGURANJA U HR
Ti si tu napiso najvecu glupost. Polica osiguranja se ne moze nasljedit ostavinskim postupkom i nema toga rjesenja u kojem to pise, osim ak ga je radio neki Jozo kaj je doso prek vaze na mjesto Javnog biljeznika. Svaki dan mi produ barem 2,3 ostavinska postupka kroz ruke i na vecini njih je auto, traktor i sto vec. Kao sto sam napisao, druga je stvar sto vi imate svoje pravilnike i naputke koji nemaju nikakve veze sa nasljednim pravom.

Ne ucim ja tebe poslu nego ti tu pises totalne neistine o necemu o cemu nemas blage veze, ostavinske rasprave i rjesenja o nasljedivanju. Da nisi to spomenuo nebi ni procito kaj si napisao. O takvim stvarima od mene mozes dobit samo korsitan savjet i ne samo o tome, nego o registracijama, ugovorima, darovanjima itd. AK ja ne znam okruzen sam sa ljudima koji znaju.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 05.08.2012. u 23:14.
MAGARAC je offline   Reply With Quote