Citiraj:
Autor Nik
@Stewanov
Kaj ti nije jednostavnije prikrpat se ekipi koja uredno vozi oba dana u vikendu i laganini ucit staze, i gdje je kaj, barem da otprilike orijentaciono znas gdje se sto/ti nalazis, a ne da zaflaksas na skroz trivijalnim stazama.
|
Pa jel tebi jasno da sam specijalni pacijent ilte specijalac univerzalac....

Bum se prikrpo sam da mi stigne faking opruga...jer ovak sam fakat ultra prespor...leustekom mi treba oko cuka i pol uz nešto guranja..pa ono...da me se ne čeka...i tak to....probavam nabit kondu bar malo solo kad je već frend sjebo ruku na 57 tam onaj zadnji dio di sve viri iz zemlje...
vezano za oprugu da vidiš kakav sam specijalni pacijent kad faking oprugu 7''x2.3 kod nas nema....prošli tjedan mi lik iz viva sporta veli bum ti naručio ionak idemo u švicu na tečaj neki....a par dana kasnije mi nudi onu 600x 2,3 a ova od 700 se treba čekat jako dugo...reko zajebi...ne hvala....
Prek aleša nisam nukeproof uspio dobit...nema na lageru kao.....kao ni foxa....jedino mi se saša iz kolesarske javio i reko da imaju...pa bu ju sendao kroz koji dan i to je slučajnost...
Da on nije imao....trebao bi se hebavat sa izengleske ekipom i crcom...oni ajd falo pimpeku imaju koju god oš nukeproof oprugu....
Eto jel vidiš sad kaj mene sve hebe