View Single Post
Staro 31.07.2012., 21:27   #25033
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Đumbus 2.
Jaran s posla isto fura bajs, pa malko smo ćaskali i eto dogovora da odemo dns na kafu u Vž. Krenuli vjutre okolo 7h...dolazak u Vž u 10h, kafa+kobasice konjske...centriranje točkova jer mi je reko da mi ide u 8micu zadnji (izbjegavati servis Speed!)...kiša nas je prala cca 40km...sa elementima tuče pod temp od 18oC...u 11h izlazi Sunce...krećemo nazad...Novi Marof: spuštamo se gore z brega prema centru Marofa...ja prvi, raskopčane majice na nogama idem sredinom traka da me svi vide, prolazim ono glavno križanje (cima me žena u astri da će mi presjeć pravac, ja ne popuštam), spuštam se prema busnom kolodvoru i rotoru prema zgb, okret glave unazad i nema jarana...kako to sad...povrat nazad do križanja i scena: točak zadnji u Hexu, jaran izgreban po laktu, živ i na nogama i sa osmehom. Opel astra na rinzolu i žena koja je sretna što je sve tako prošlo. Katarza: Dobro, jestel zvali policiju? Nismo, vele. Ajd reko, imate savjest pa se dogovorite. Žena: doći će sada moj muž i moj brat je biciklista...dolazi muž na bajsu...Dobar dan, dobar dan. Kaj je bilo? Žena: Pogrešili smo, malo ja, malo momak. ja: KAKO BRE, MALO JA, MALO MOMAK?? TKO JE POGREŠIO?? žena: ma izvinite: mislila sam reći, mislim, nezgodno sam se izrazila...ja: u redu, onda ima da zovem miliciju i moram da sredimo jarana, jer ja u 18h ima da budem u noćnoj...ajmo reko...Ne, ne...dogovorit ćemo se mi, vele u glas njih 2je. Ajd reko, Da da Bog i Sv. Georgije...ja izgrlijo Antišu, zapalio doma, a po njega i bajs došo jaran i dobijo je 500kn gotovine od Marofčana. Popravijo bajs: nova felga, izravno mašinicu, nove p3dal3, ruke= 450 kn, i ima za 2 vel'ke ćvape u Džamiji sada kad je iftar
Irvin je offline   Reply With Quote