View Single Post
Staro 29.07.2012., 14:20   #9834
m4dm4n
Does youer dewg byte?
Moj komp

m4dm4n's Avatar

Datum registracije: May 2006

I što sad na kraju, on je kao živ, pije kafu sa onom tipicom ili je to samo u glavi Alfreda? Jer baš me interesira kako je preživio nuklearku.. Čak mislim da je ipak osposobio autopilota na vozilu i prije zaljeva iskočio van.

Pa da, to se na samom kraju filma vidi kad se otkrije da ga je on osposobio 6 mjeseci prije već.

-->
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
A jbg, bolesna ocjena na IMDB-u, veliki hajp oko filma, svi govore da je odličan, ALI usprkos tome, nekako je rastegnut, razvodnjen, naporan, jedva sam čekao da završi a to nikako nije dobro, naravno.

Ima odličnih efekata, daleko od toga, i na momente je to fenomenalano ukomponirano u radnju (prvi dio filma) ali nakon PAUZE sve to pada u vodu, rastegnuto do bola.

Da se razumijemo, ja ne generaliziram, to je samo moje mišljenje, jer ipak tolika ocjena nije od par ljudi nego od većine, pa očito je većini genijalan, ali eto.
Osobno ga više nebi pogledao.

I što sad na kraju, on je kao živ, pije kafu sa onom tipicom ili je to samo u glavi Alfreda? Jer baš me interesira kako je preživio nuklearku.. Čak mislim da je ipak osposobio autopilota na vozilu i prije zaljeva iskočio van.

Pa da, to se na samom kraju filma vidi kad se otkrije da ga je on osposobio 6 mjeseci prije već.