Eto mene mado...
Bio sam u 15 do 11 na tunelu, i iako se nitko nije pojavio, nije mi bilo bed... Rijetko se vozim sam pa da malo i to opet iskusim

Uglavnom, krenuo sam u 11 sa tunela, ali mi nije bilo baš najbolje (malo malo pa mi se rigalo), pa sam dosta stajao, a s obzirom da sam prošli put do prve ceste sve u komadu ispedalirao, ovo danas je bio fijasko... No nastavio sam dalje prema gore.
Kada sam došao do famoznog kamenjara i pošto sam bio sam, rekao sam si - nemam se pred kime zbrukati pa sam nagazio pedalu te sam ispedalirao skoro sve.
"Skoro" znači da sam doživio največu glupost do sada - IKADA - na sljemenu... Naime, tamo pred kraj, na neku od stepenica, nakon što sam već prošao par komada bez problema, desilo mi se da je prednji kotač uronio u stepenicu i totalno zablokirao, a ja sam u tom trenutku, misleči se izvuči iz toga, svom snagom i inercijom nagazio na naprijed, što je rezultiralo spektakularnim front flipom - na uzbrdici bez korištenja kočnice

to mogu samo ja... Osim što mi se volan okrenuo za 540 stupnjeva (što mi je oduzelo još 5min), šifter mi je zadao ljepu ogrebotinu blizu kurca:
https://lh6.googleusercontent.com/-T...91B8473686.JPG
hehehe, to sam skužio tek na lugarnici nakon što sam vidio da su mi gače krvave...
Sveukupno vrijeme penjanja od tunela do lugarnice je bilo 1sat i 5min, ali tih 5 minuta ću si oduzeti zbog popravljanja volana

a i da mi nije bilo zlo, došao bi gore za 50min :likeaboss:
No ajd, rekoh sebi nije tako strašno i naručim si ja kafu, popijem ju i u dogovoru sa samim sobom odlučim se spustiti 9kom. Tamo nisam bio brat bratu mjesecima, a trebao se spustiti na črnomerec jer moram na fax na upis ocjene

spust mi je bio vrh dana, onaj kamenjar u podnožju sam preletio kao nikad do sada, dok gornji dio sam ipak malo pažljivije odvozio. Gume sam ovaj put držao napumpane na 2.5 bara da nebi bilo ko prošli put, a vozim se bez rezervne zračnice pa se nebi dobro proveo da sam sjebo gumu
Došao na fax, zaključio mi lik 5, i sada doma uživam u mlincima - fuk yea! godišnji počinje