Kod mene je recimo drugo problem: droid VNC mi ne radi uopće, tj ne može pokrenuti server pa koristim
VNC server app. Ona me isto zafrkava kao i tebe kada mob ode u sleep... Na Desireu i GB-u je sve radilo normalno, mob se mogao probuditi, tipke su radile preko kompa. Sada na SGS2 i ICS-u ovo radi kao poluproizvod. Volio bih da znam što mi koči droid VNC da pokrene server.
edit: ok, upogonio sam droid VNC i ne rade mi tipke. Jedino sam skužio da kada ti se mob zaključa moraž kliknuti Esc i kliknuti lijevim klikom negdje na ekran - to mi upali mob. Još ne mogu skužiti gdje je back niti bilo šta drugo.
edit2: koji cirkus. Back tipka je Esc + lijevi klik bilo gdje. Isto vrijedi i za ostale tipke, prvo klikneš tipku koju trebaš, pa klik miša. Ovo bi sada trebalo normalno šljakati
edit3: vraga će šljakati, poslije svake naredbe tipkovnicom ili tipkanja teksta moram kliknuti mišem da bi vidio promjenu na mobu. Stupidno. Trebamo mu poslati report jer ova RC0 verzija već dugo nije updejtana. Probat ću izguglati neku staru verziju jer s njom nisam nikad imao probleme na GB romovima.