Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.07.2012., 23:46   #3845
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Vjerojatno bi i puno ostalih auti vozilo bez problema da rade toliko km godisnje jer bit tad vjerojatno 80% bili na autoputu ili otvornoj cesti. Auti se u gradu shebu neuspordivo vise i brze. Ja radim 40 i kusur, vecina autoput i svi auti do sad su bili ko novi sve dok nisu presli u sekundarna promtala koja sluze za obavljanje poslova po gradu i ostale gluposti. Onda vec pocinje raskantavanje 3x ili vise vecom brzinom. To je jako bitna stvar kad se prica o pouzdanosti i picit svaki dan 300km u istom tempu u najvisoj brzini je najmanji napor za auto. Ja ima pozitivna iskustva sa TDI jevima i radio sam 8 godina sa njima kao terenski komercijalist u svemu od Passata do kombija. S druge strane ucio sam se vozit i vadio mast Japancima preko granica zdravog razuma i njima dajem jos veci respekt. Mislim da je teska noga na gasu i manjak pameti jednog dvadesetogodisnjaka puno veci test za auto od trilijun km autoputevima.

Jos jedan seljacki Mercedes sa puno konja i prevelikim kotacima. Brabus Bullit Copue 800.

http://www.pohrani.com/f/2y/Hl/2CVLBM8R/untitled.jpg

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 19.07.2012. u 00:07.
MAGARAC je offline   Reply With Quote