Autor jopis
Samo ću ti reć mišljenje frenda koji radi 90-100.000km godišnje s automobilom. Službenim, ali ne klasika deri peri trgaj lomi, nego automobil za koji on odgovara svojim primanjima i duži ga 24/7.
Imao je ocatviu tdi 90ks, napravio 270.000km za 3 godine bez problema, novi auto kupljen ofc., pa octaviu2 tdi 105ks, napravio 250.000km za cca 2.5 godine, i zadužio istog takvog srebrnog 1.9dci renolčeka lagunu. I rekao nakon mj dana upotrebe i 5 posjeta servisu, o gazda jel ti to trebalo u životu da mi kupiš takvo zlo. Preklinjao da dobije drugi auto, makar i škodu prošlu nazad da vrate u firmu, nisu ga poslušali. Suma sumarum, prosjek mu je 5 dana u mjesecu kod majstora na popravcima, a u njegovom poslu vrijeme je novac. Nezadovoljan je autom totalno, krepavanje elektronike nekakve stalno, otišli nosači motora i mjenjača na maltene novom autu, itd. Uglavnom, dobio je nedavno A4 tdi i rekao, drugi svijet. Moji susjedi su dali nakon isteka garancije za lagunu koju su platili priličnu svotu novca, preko 50.000kn na popravke, krepala im je instrument tabla na autu, pa tzv kompjuter automobila (centralna jedinica), pa prijemnik za keyless entry, pa abs jedinica, itd itd.
To su samo 2 najgora primjerka za koje znam, ovih sitnih nezadovoljnika ima kolko hoćeš. Ugl., od nikog još neke lijepe riječi za lagunu2.
@Thoroughbred B - - ajde ti sad nama tu fino objasni koji to automobil ima HIDRAULIČNU pedalu gasa, automatik/neautomatik, i princip rada iste. Hvala.
|