View Single Post
Staro 15.07.2012., 23:17   #24638
Omerta
Premium
Moj komp

Omerta's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Pitaš za procjenu, a već u glavi imaš cijenu ispod koje ne misliš prodavati bicikl.

E=3520 cca.

Komplet dakle vrijedi 3k kn ugrubo.

S tim da sam IMO precjenio vilicu na debelo, za 500kn ju ne bi kupio da je zlatna
Normalno da moram imat u glavi neku cijenu, a i nisam rekao da ispod te neke cijene nebi išao. Uvijek se postavi veća cifra pa se lako skida ako neide prodaja, znamo to svi.
Istina je da nemam pojma kako se kreću cijene djelova itd..

Eto 3500kn.. Cijena na Njuški je takva kakva je (nedam vam link, tražite ga ). Vidjet ćemo kako će ić..

Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
pogledaj po oglasniku kakvi bicikli se nude za 3-4k kn, sve redom bolji od tvojeg. to kaj je on KO novi i kaj nije jako star apsolutno nist ne znaci.

znas i sam kaj se veli za komp, mob i ostale stvari - cim izade iz ducana nemres za njega dobiti normalnu cijenu posle, osim ak naletis na budalu.
Pa mislim da osoba koja da cirka 1000kn manje za bic nego u dućanu nije budala (možda je neupućen u ostale cijene ali svakako nije budala). Budala je onaj koji ga prodaje u bescijenje.

Vi ovdje ste mi koliko toliko otvorili oči što se tiče cijene i sad mi je drago jer me upravo to i interesiralo. Ispod 3500kn neće ići, pa makar ja bio na onboard grafi još pola godine

EDIT: Thx Vuco.. Ali opet godište dirigira očuvanost djelova, ispravnost itd.. Ova moja bica ne zahtijeva nikakve popravke, mjenjanje pakni, diskova ni slično, i samo znate da vozim više-manje po cesti, a i kad vozim po makadamu to nisu rupčage nego čisto bijela cesta.

Ah, jbg, što je tu je, znam ja da ne mogu dobit baš koliko tražim, znam, ali spreman sam na razgovor no ajde, bumo vidli..

Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 15.07.2012. u 23:27.
Omerta je offline   Reply With Quote