Citiraj:
Autor riceburner
deckovi ne delaju se bezveze UST obruci i UST gume, UST je UST a sve ostalo su kemije, neke bolje neke losije...
ja imam na nekim kotacima koji nisu UST michelin protek max zracnice i vrhunski rade svoj posel...
|
Deore XT su UST kotači, Nobby Nic TL Ready ima isti bead, rub gume kao i UST verzija, ako ne vjeruješ pitaj Aleša jer njemu očito vjeruješ, ja jesam pa sam sad popušio nekih 90€ jer su dva alberta 40€, a mlijeko + 2 NN su 130€. Da ne spominjem TL ventile od 10€ komad.
Ok, prvi put sa fat albertima je sve držalo super, i to na NE TL i ne UST gumi, dakle nije ni TL ready. Razrezo sam ju na spustu u zagorje, 4cm rez. Fotke sam stavio prije bio. Reko, ok, moguće je, sve je moguće
Al baš da nije moguće da Slime mlijeko zakrpa TL gumu sa rupicom od 2mm, e to mi ne ide u glavu. To bi ko fol trebalo bit najbolje mlijeko.
Niti jednom guma nije burpnula makar sam se znao vozit i sa 0.7bara
Citiraj:
Autor domy1
Dobro tko tvrdi da je tjubles ćesme, šta se desilo? Ja furam getto s običnim i nemam beda, preživio uredno i 2 sljemena i hrpu ostalih staza. Tko nema sve orginal nema kaj kenjat po njemu, ja imam samo ventile orginal pa nemam nikakve probleme.
A dosta puta sam dodirnuo obručem gumu i nije ništa popustila.
|
Čitaj gore.
Sve u svemu, najviše mi je žao novaca jer sam dao puno previše za gume i nadao se da će mi trajati godinu dana na TL izdanju. Idući put ću pametnije i kupiti fino alberta i to je to.