Tema: Automobili
View Single Post
Staro 15.07.2012., 13:28   #3789
fanATIk
NITKOV
Moj komp

fanATIk's Avatar

Datum registracije: Oct 2004
Citiraj:
Autor lowrider Pregled postova
Nažalost nije fama nego realnost, al dobro treba iskustva i godina da bi se to skužilo....
Mislim da sa 40 na grbači, imam ponešto iskustva.

Citiraj:
Imam sliku negdje boardkompa samo gradske vožnje, pisalo je 11.9l/100km.
Al opet, sigurno mi to pričinilo, jer nemoguće da tak štedljivi TDI motor tolko troši cccccc.............
Haha, uopće nije problem ima sliku tak nečeg. Uslikam ti ja danas 16 ak treba. Dok ga fes stisnem kad se penjem kod sebe na breg. Al to je trenutna potrošnja. To što nekom piše 11,9 znači da nešto ne štima s motorom ili je divljanje na cesti. Održavano vozilo i normalna vožnja po gradu je 7,5 - 8 l/100 km (govorim za svoj tdi/130). Frend ima Škodu Superb, TDI 170 ks, pogon na sva 4. Njegov način vožnje je za mene iritantan do boli. Vozi laganini, ko penzić. Prosječna potrošnja 8,3 l. Kod mene bi bilo više, al opet, na toliki auto, sa toliko konja i pogonom na sva 4 to je fakat respektabilna cifra. Al ti vjerojatno misliš da serem i izmišljam.

Citiraj:
Da moram se složiti, ima podosta pametnjakovića koji su nakupovali nepotrebne, preskupe aute na kredite i lizinge koje nakon 2-3 godine ne mogu više otplaćivati, da mogu se naći i dizli s malo km, al opet nagledao sam se i takvih, vrlo brzo su prodani, ne stignu završiti u oglasniku ili ak završe, imaju koju 1000 ojra višu cijenu
To što je i kako je kupio svoj auto mislim da uopće nema veze s ničim. Dizel u startu košta više, i koštat će više kad se prodaje u odnosu na sličnog benzinca, nema tu neke mudrosti.

Citiraj:
Al Passat tdi za gradsku vožnju za otići do dućana.....svaka čast, ekonomičnost prije svega.........
Koga boli briga jel ja to mogu financirat ili ne mogu? Želim imat veći auto i ako ga mogu kupit i točit i servisirat, to je samo moja stvar. Ne kužim čemu lažna dušebrižnost? Kaj bi trebao kupit još jedan za otić do dućana? Di je onda ekonomičnost? Svatko si kupuje auto prema svojim željama i potrebama. Da želim imat 5 passata u dvorištu za ić na kiosk po pljuge, to košta samo mene, ne tebe. Sav trošak je iz mog džepa, ne tvog.

Citiraj:
Al u ostalom, ma da, nemam pojma o autima, volim slušati puno pametnije od sebe.......
Mislimda nigdje nisam rekao da nemaš pojma, nit da si glup. Jednostavno se ne slažemo u razmišljanju. Tebe smeta što neko vozi velik auto, dok mene apsolutno ne dira šta tko vozi. Tebe smeta što ti je potrošnja na štedljivom tdi-u skoro 12 litara, ja zadovoljan sa svojih 8.

Asrock FM2A78M-DG3+
Athlon II 860k + Lc Power Lc-cc-120
G.SKILL RipjawsX series 8 GB
Palit GTX 460
Samsung SSD 850 EVO 250 GB, WD 640GB, Hitachi 500GB
Corsair VS550
Thermaltake Core V21
22"LCD LG W2242T
MX Revolution
Logitech X-230
Logitech K740
Canon CanoScan 4400F