Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.07.2012., 15:49   #3730
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
@wolw - c3 je stavio u edit nakon mog posta, kad sam ja pisao post, samo je g4 bio u igri, a c3 i g4 nisu isti rang automobila nikak. A bome nit Aveo koji je u klasi c2, al dobro, ni c3 nije neka 'autina'.
Ostalo neću komentirat, ne da mi se raspravljat oko gluposti.
Čovjek je uostalom napisao za sve vas dežurne živčane dušebrižnike zašto prodaje auto, pošto očito danas nitko nije u stanju dat savjet nekom kad ga zatraži, a ne prvo pet postova mudrolije.

@domagoj - s c3 neš ništ profitirat, i nisu neko bajno prometalo po pitanju kvalitete, a benzinci ni po pitanju potrošnje.
Rekoh ti ranije već, gledaj corollu d4d, mazdu 323f ditd, imaš i 6ica dizela u toj cijeni, 3ke prve serije imaju grdih problema sa hrđom, tako da je bolji pick 323f, što se vidi i po cijeni koju fino drže. Renault (smeće od 1.5dci motora), citroen (loš ovjes, loši aluminijski 1.4 benzinci), golfovi sa vagon km na leđima i sva problematika 1.9tdi motora, od toga bježi, prijateljski savjet. Znam da će bit sad 'pametnih' koji su vozili 1.5 auto u životu i to je baš npr 1.5dci reno i sl. kak su to 'savršeni' auti koji troši 'ko upaljač i nikad se ništ ne kvari, i sl., ali pišem ti iz iskustva nekog ko je cijeli život s autoservisom u dvorištu+što zadnjih 10 godina radim u osiguranju, vrata do stanice za tehnički pregled pa dobro vidim i čujem šta se ljudima događa i s kakvim i kojim automobilima, a auti su mi cijeli život, sve.