Citiraj:
Autor listerstorm
Prodavač mi rekao da se dobro zalijepi u zavojima. Napravio nekih 15ak kilometara i zasad primjetio odsustvo škripanja (što i nije čudno nakon zimske Save) i dosta mekan feeling na volanu. Kad se malo razradi bit će još bolje.
|
Citiraj:
Autor Juan
Ne želim biti bezobrazan, ali koji k prodavač zna o gumama jer ih sigurno nije probao sve na istom autu. Ne kažem da je ta guma loša, naprotiv, ali nikad ne slušam preporuke prodavača nego korisnika jer se nitko nije vratio nakon tjedan-mjesec i rekao prodavaču da gume koje su kupili kod njega zaslužuju pohvalu.
|
Citiraj:
Autor Wolverine
Debeli potpis. Ovo je kao da sad ovdje dođe netko i veli joj uzeo sam novi AMD FX X8 jer mi je tip za pultom rekao kako je to super procesor jer ima osam jezgri. 
|
Ovako izgleda kao da sam ih kupio zbog prodavača. Ali nije prodavateljska konstatacija da se gume lijepe u zavoju bila osnova za kupnju. Proučavanje je testova ipak bilo od nešto većeg utjecaj na izbor.
A što se prodavača tiče, ne bih htio biti neuljuđen ali ne bih išao tako daleko u zaključak "koji qrac prodavač zna o onom što prodaje".
Neki od njih možda imaju definirane prodajne planove koje moraju ostvariti, a moguće je i da im posao odnosno egzistencija osobna i obiteljska o tome uvelike ovise.
Tako da bih ipak ostavio otvorenom mogućnost da o tome ponešto znaju.