Citiraj:
Autor syss
ja sam furao dunlop fastresponse, pa onda eagle f1 i sad michelin pilot exalto... e to je brutalna guma, bolestan grip nije glasna kao v-šara, za mokro još ne znam.
u većim dimenzijama je pilot sport ako se ne varam.
|
Trenutno na passatu fastresponse, nakon uniroyal rainexpert razočaravajuća guma, svrstao bih je u gumu koja je referentna, postoje bolje i lošije.
Eagle f1 sam vozio prije 3-4 sezone: bočno držanje super, kiša super, ali tek nakon što se dobro zagrije jer dok je hladna lupa cijeli ovjes.
Tako skupu gumu kao pilot exhalto nisam imao prilike probati.
Gorespomenuti uniroyal je guma koju stvarno mogu preporučiti, premda sigurnom kupnjom uvijek smatram toyo, sve su made in japan, super odnos cijene i dobivenog, a kakva je po performansama ne bih realno znao jer ih ne koristim u realnim uvjetima, 195/45 na 8,5j, pa se i bojim brže uletavati u zavoje da se ne dvojka izuje.
http://www.pohrani.com/f/v/HP/1NM4Lglc/imag0785.jpg
Citiraj:
Autor listerstorm
Prodavač mi rekao da se dobro zalijepi u zavojima. Napravio nekih 15ak kilometara i zasad primjetio odsustvo škripanja (što i nije čudno nakon zimske Save) i dosta mekan feeling na volanu. Kad se malo razradi bit će još bolje.
|
Ne želim biti bezobrazan, ali koji k prodavač zna o gumama jer ih sigurno nije probao sve na istom autu. Ne kažem da je ta guma loša, naprotiv, ali nikad ne slušam preporuke prodavača nego korisnika jer se nitko nije vratio nakon tjedan-mjesec i rekao prodavaču da gume koje su kupili kod njega zaslužuju pohvalu.