Danas smo Sanda, Skuli i ja dobrano uranili. Na vrhu smo vec bili u 9:00, i mogu vam reci da se dalo voziti, ali se pitam kak je tek bilo ovima sto su isli kasnije.
Spust je krenuo 12icom pa prema mrcini, tu je pak toliko zaraslo da se ne vidi staza, a najgore od svega sto je sve puno kupina pa sam tak zdrapan da to nije normalno, umjesto na mrcinu produzujemo na 52ojku i branu.
Varijantu 12ice preko mrcine preporucam zaobilaziti, osim ako ne nosite macetu, na svu srecu nitko nije probusio gumu.
Inace onaj birc kod vidikovca mi je najantipaticniji na Sljemenu, a bas smo si tamo sjeli

, em im je klopa valjda najgora na Sljemenu a jeo sam gotovo svugdje (tamo nema sansi da ista pojedem), em su konobari skroz nonjavi i puste gosta da sjedi, i uz sve to danas sam im "smetao" jer su postavljali stolice, osjecao sam se doslovce nepozeljno a da bi sve kulminiralo s time da mi frajer nije dao da kenjac s gume ocistim tamo na travi jer se eto djeca igraju, odem 3 koraka prema kakti cvijecu i kazem tu valjda klinci ne gaze pa cu tu, dobio sam drski odgovor da ON tu plijevi uz jos pokoji zajedljivi komentar (u prvi mah sam mislio da se tip sali, a on ozbiljan), na sve to sam odgovorio da me vise nebudu vidjeli gore, pa je konobarcina dobacila da i ne treba.
Dodjem gore svake prestupne godine i svaki, ali bas svaki puta dozivim obracanje s visoka, cekam da me posluze dok oni ili ne trzaju jer su kakti prezauzeti (danas slaganjem stolova, a inace medjusobnim caskanjem 3 stola dalje)...ma nema teorije da tamo vise ikad sjedem pa da je dzaba. Ma di su oni - miljama po usluznosti i klopi od Lugarnice, Puntijarke i Z. Medvjeda.
Sutra startamo opet vrlo rano pa smo na tunelu u ~7:30...pa ako se nekom ide ranije...