Citiraj:
Originally posted by LuXor
Iako je to puno điđa, meni se čini da su to opet samo điđe. Šta će ti podrška za 8GB RAM-a kad veeeeelika manjina ljudi ima "samo" 2GB. Koliko ljudi koristi sve te verzije RAID-a?
|
Zar je bitno? 90% ljudi ionako kuca u Wordu i gleda DVDe i dovoljno im je 128MB RAMa i 300MHz RISC.
No meni opet nije jasno u cemu je problem? Novi chipset je donijeo podrsku za nove dual core procesore, veci kapacitet brze memorije, brzu povezanost NB-SB i hype fancy djidje. Sto je tu lose? Tko to nece, kupiti ce _jeftiniji_ chipset, dakle, izlaskom novih chipseta cijene starih automatski - padaju.
Ne znam zasto imas tako egoistican stav. Ako tebi ne treba, zasto mislis da ne treba i meni, Peri ili Marku? U svakom slucaju, ako je nesto novo, poboljsano, brze, ljepse i bolje a imati ce istu ili neznatno vecu cijenu, ne vidim problem. Uz to, veci je pomak od onih proslih, pa eto jos jedan plus.
Citiraj:
Intel se opet preserava (kao sa (kak to oni zovu, x64) 64 bitnim procovima što su sad došli, što AMD već ima 2 godine).
|
Da? Hajde sada ti meni reci kome treba 40 bitno adresiranje memorije, kada "veeeeelika manjina ljudi ima "samo" 2GB", ha?
S druge strane, taj AMD koji, pazi sada, od 2003. (ma bravo za njega, ko da su otkrili Ameriku) ima 64 bitne procesore a ima 5 i pol chipseta na trzistu. Meni nije jasno zasto ovaj thread zelis pretvoriti u Intelovski pamflet.
Citiraj:
To ustvari nije napredak.
|
I nogom u guzicu je korak naprijed.