View Single Post
Staro 05.07.2012., 18:01   #1271
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Mikeyy Pregled postova
Od svega što si nabrojao jedino bi možda htio quick settings menu.
Znači draže ti je recimo neku aplikaciju poput npr. sygic aure koja po ostanku u pozadini nastavlja raditi ili siše bateriju gasiti ručno kroz menije ili samo stisnuti back tipku na 2 sek i ubije ju, ili ako ti zatreba lampa za nabrzaka pronać nešto u mraku otključavat telefon ovo i ono ili na onaj prethodno opisan način... ili možda tražit po sučelju di je taj menu u svakoj aplikaciji zasebno, ili imat samo jednu hardwersku tipku za tu namjenu, tj. settings, i tome slično.

@Sinac
tom bi početniku trebalo objasniti što dobiva sa custom romom, pa neka sam odluči dali mu se da zezat stim... meni se dalo nakon što mi je nakon pol godine dosadio moj prvi android, desire.
Što se drugog dijela tiče, po meni onaj ko je kupio smarphone (android) samo za slanje poruka, pozive i eventualno surfanje je bacio lovu, osim ako nije riječ stvarno o nekom naj low end uređaju ili o modnom mačku .
Što se bugova tiče, oni su češća pojava kod najnovijih verzija androida, ICS je tu već duže vrijeme i nema stvari koja ne radi... u cca 2mj kolko imam one x, nisam naišao na niti jedan FC, ili bilo kakav bug... o njima cemo moc pricati po prelasku na jelly bean, tj. ranim verzijama romova baziranih na njemu.

edit: baš sad za custom romove skidam mod za kameru, tj. video snimanje u 1080p @40mbps i jpg bez kompresije...

Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 05.07.2012. u 20:09.
sh0kre je offline