Citiraj:
Autor Sinac
Znači morao si provrtiti sva 3 i tražiš nešto još bolje? Ni jedan od navedena 3 nije najbolji nego svaki ima svoje mane i prednosti? I onda se u igri pojavi četvrti i stavljaš i njega i onda i njega uvrstiš u listu? Znači svako malo backupiraš podatke, flashas mob i stavljaš novi ROM? 
Ja sam na stock ROM-u već nekih 3 mjeseca, koristim free aplikacije, čak i navigaciju i sve radi super i ja sam super zadovoljan, pogotovo s novim Androidom 4.0. Dosta sam vremena pogubio na otkrivanje najboljeg ROM-a na HD2, shvatio sam da nema smisla svaki puta pogubiti sat i pol da vidim da je netko u neki ROM stavio 3 nove aplikacije i izbacio 2 stare...
|
Na stock ics-u nisi 3 mjeseca, to je bio moj point u onom postu odprije.
A gb i ics su nebo i zemlja.
Recimo zadnji cool ics v10, nema mane, bugfree je rom.
To što si ti zadovoljan, ne znači niti malo da je stock rom bolji od customa. Nije i nikad neće biti, upravo zato se community trudi raditi custom romove da bi poboljšali user experience sa tim uređajem.
Instalacija novog rom-a i backup appova sa titaniumom me 'košta' okruglih 10 min, a ne sat i pol, i to radim iz čiste znatiželje uglavnom, ili kao nedavno iz dosade jer je mj dana bio isti rom gore, bez updateova.
Netko će to shvatit, nekom je to blesavo, svakom njegovo...
Ako si toliko 'napredan' korisnik kako kažeš, iskreno žešće me čudi što si na stock ics-u i na free appovima 100%. To meni ne zvuči niti malo napredno, pogotovo kad uzmemo u obzir količinu bloatwarea na htc-ovim mobitelima, i njihovoj politici prikupljanja svega mogućega o korisniku mobitela, od banalnosti tipa posjećene web stranice, do prikupljanja passova i ostalih privatnih stvari, što napredniji developeri uredno izbacuju iz svojih rom-ova.