Evo par riječi o Fractal Design Define Mini

.
Dobre stvari vidite na slikama kučišta i reviewima pa ću se fokusirat više na one lošije, a njih nema puno.
Kučište je stvarno decentno, elegantno s vratima koja ne moraš otvarat za paljenje kompa što je odlično. Nikad ne bi rekao da je toliko teško, ali stvarno je. Vjerojatno je samo jedna stranica teška kao neka stara čitava kučišta :O. Ne želim misliti koliko onda teži Define XL

.
E sad, lošije strane:
Stranice se jako teško skidaju. Ne znam što je uzrok tome, ali treba primjeniti veliku silu da ih se skine s kučišta. Možda je to tako zbog tišine, ali ne vjerujem da je proizvođač to tako želio. Podsjeća me na staro Macase kučište iz 90-ih

.
One gumice za provlačenje kablova iza MBO su dosta loše fiksirane i stalno ispadaju. Ne znam čem bi to točno trebalo služiti osim neke urednosti, al dosta je velika zajebancija vratit ju nazad kad ispadne.
Šteta što su išli štedit na ventilatorima, pa su oba sa samo 3-pin priključkom i nisu nešto tihi na punim okretajima. Onaj potenciometar koji dolazi s kučištem je totalno anti-kejblving job, hrpu kablova manje imam kad ga izbacim, al onda bi bruji prednji vent non-stop

. Moram vidjet hoću li mijenjat prednji vent s nekim PWM ventom ili ugradit potenciometar.