View Single Post
Staro 02.05.2005., 12:39   #1
perich
I hate mondays..........

perich's Avatar

Datum registracije: Nov 2002
problem s instalacijom XP-a

Ergo, seka je citala mailove i otvorila neki tamo attachment sa "nevjerojatnom ponudom"

Uglavnom, nakon toga se OS vise nije mogao dignuti. i velim ja, ok, reinstalacija i to je to... al nece moci :confused:

Prilikom instalacije javlja se XP BSOD odmah na onom mjestu gdje bi se trebao nakon ucitavanja potrebnih fileova pojaviti Licence Agreement. kao "ako se ovo javlja maknite sav novi HW, iskljucite memory shadowing u BIOS-u, bla bla". Vratio sam BIOS na defaultne postavke i ponovo pokrenuo instalaciju, ali nista. onda se pojavi poruka o greski, nesto tipa "neki .SIF file u nekom tamo redu ima gresku i dajte molim vas ugasite racunalo".

Probao sam sa 3 razlicita CD-a, sa SP1, sa SP2, bez SP-a, pojavljuju se stalno jedna od 2 navedene greske. Od HW imam samo Ati 128 Pro karticu i univerzalnu Realtek LAN karticu. sve od toga je do prije incidenta radilo savrseno.

Skenirao sam HDD sa Spinriteom, nema nicega. Pobrisao sve particije sa FDiskom i napravio ih ponovo, formatirao, opet nista...

Kaj da radim? da skinem neki boot image sa AV-om pa preko toga dignem sve do DOS-a? jedino kaj mi pada na pamet je da imam neki MBR virus (al nije li to trebalo otic pri brisanju particija?) ili da mi je eventualno otisla memorija (koja je uredno provjerena i testirana prilikom loadanja BIOS-a)...

Pomoz'te ljudi...

perich je offline   Reply With Quote