View Single Post
Staro 28.06.2012., 14:14   #1299
njuskalo
Premium
Moj komp

njuskalo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Kućište (krama) i napajanje su joj najslabije točke. Za napajanje radije uzeti Xilence RedWing 420/480W nego taj Fortron.
XFX grafe su poznate kao dosta bučne. Jedini izuzetak su dual fan verzije, a ta tvoje ne postoji takve. btw, ako je namjena programiranje, grafa ti ni ne treba uz onu integriranu u procu. Na ploči postoje DVI i vga izlazi za monitor.
Složio bi se kokosom. Jedino što sam ja shvatio da hdd i grafu on već ima, a ne kupuje ih. Matična mi se sviđa jer ima 4 utora za ram nasprem ovih svih ostalih ovdje spomenutih. SSD od lola ne znam kakav je, agility 3 mi se čini najbolji. Možda da uzmeš za početak samo jednu pločicu rama i malo bolje kućište. Također ako uzmeš RedWing napajanje ćeš dobit nešto novca za rasporedit...
Citiraj:
Autor lolofuxy Pregled postova
Agility 3 i Vertex 3 su dosta poznati što se tiče reklamacija, zato je Kingston tu.
Vidim da si promjenio SSD, čini mi se da je bio neki drugi za koji su pisale i dosta male brzine - KINGSTON SSDNow V200 Series. Ovaj V+200 kingston koji si stavio sad mi se čini skroz dobar

Zadnje izmijenjeno od: njuskalo. 28.06.2012. u 14:25.
njuskalo je offline   Reply With Quote