Citiraj:
Autor Nik
@Destro
Na ono sve nabrojano nisam ni spomenuo da sutra idem do Zmije da mi provjeri linkove, garant ce mi trebati koji lezaj  .
Bar sam si danas narucio jedne lepe rukavice iz Hong Konga, dok ne stignu vozim u onim svojim Giant Chill za malo hladnije vrijeme.
Kad vec spominjes SPD tene u pon. sam krstario Grazom pa sam uspio probati Shimano MT 42 (trebam br. 47  ), i mogu ti reci da ce to biti 90% moje iduce tene, ispravak, to je stari model pa cu vjerojatno uzeti MT43.
|
Ak ćeš trebat jedan mijenjat, trebat ćeš sve. Čisto sumnjam da je jedan samo zakočen. Moji manjih dimenzija su bili u tak koma stanju da se nisu okretali. Sad se bar sve okreće, al osjete se da nisu novi. Natrpo sam masti unutra i sad će durat sigurno još pol godine.
Hvala za uvid u tene

Uvijek je najs čut iz prve ruke. Shimanke izgledaju jako dobro. Jesi gledo di ih se može u blizini nabaviti?
Ja stalno smetnem s uma da bih trebao i ruksak neki pošteni kupiti. Ah. Mogo bi potrošit para i para.
--
Sutra ak je netko za nekakvu vožnju nek javi. Ujutro ću spavati jer sam prilično umoran, pa laku noć svima