View Single Post
Staro 27.06.2012., 23:58   #24184
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
@Destro
Na ono sve nabrojano nisam ni spomenuo da sutra idem do Zmije da mi provjeri linkove, garant ce mi trebati koji lezaj .
Bar sam si danas narucio jedne lepe rukavice iz Hong Konga, dok ne stignu vozim u onim svojim Giant Chill za malo hladnije vrijeme.

Kad vec spominjes SPD tene u pon. sam krstario Grazom pa sam uspio probati Shimano MT 42 (trebam br. 47 ), i mogu ti reci da ce to biti 90% moje iduce tene, ispravak, to je stari model pa cu vjerojatno uzeti MT43.
Ak ćeš trebat jedan mijenjat, trebat ćeš sve. Čisto sumnjam da je jedan samo zakočen. Moji manjih dimenzija su bili u tak koma stanju da se nisu okretali. Sad se bar sve okreće, al osjete se da nisu novi. Natrpo sam masti unutra i sad će durat sigurno još pol godine.

Hvala za uvid u tene Uvijek je najs čut iz prve ruke. Shimanke izgledaju jako dobro. Jesi gledo di ih se može u blizini nabaviti?

Ja stalno smetnem s uma da bih trebao i ruksak neki pošteni kupiti. Ah. Mogo bi potrošit para i para.

--

Sutra ak je netko za nekakvu vožnju nek javi. Ujutro ću spavati jer sam prilično umoran, pa laku noć svima