Citiraj:
Autor SileTzar
Skočio sam s zidića od 30-40cm s hardtailom na flat kod spomenika kod Dotke i snejkbajto gumu koja je bila na 3 bara.
Ne pričam o Sljemenu ni kamenju na 20tki. Osim toga skači slobodno s hardtailom preko tog kamenja. Na tom kamenju je taj put i Renesis sjebo gumu, vjerojatno i on ide ko "drvena marija". Što se tiče hoda, poanta je da možeš bit više drven na bajku jer hod odrađuje tvoj posao umjesto koljena i laktova.
Nebitno idem se vozit.
|
Gle, Renesis se vozi brze od ostalih i to na praznim gumama, snakebite-ao je gumu na usponu...teko da njega ne stavljaj u ovu pricu.
Ja cu ti skociti s onog zidica na flat s HT-om i gumama na 3 bara, i hoces se kladiti da ce guma preziviti a imam skoro duplo vise kila od tebe.
Boli me dzon kak se tko vozi...ja sam izrazio svoje misljenje zasto, pa bio u pravu ili u krivu
Evo ja se vratio sa Strmopeci, standardno dobra voznja.
Ona nova vododerina u vododerini je bas na nezgodnom mjestu

, prosao sam ju iz druge, u prvom prolazu sam malo prebrzo dojurio he he.
Inace ovaj Psunj me je dosta kostao, pitate se zasto?
Zurim se na Strmopec i ne mogu naci kacigu, naravno da ne mogu kad je ostala na pump tracku, jednog dana cu i glavu zaboraviti.
Katastrofa, iako je kaciga bila puknuta i prakticno za zamijeniti stvarno mi je prirasla srcu, a nova kosta pun kufer...idem na DB ostaviti poruku mozda ju je netko nasao.