Citiraj:
Autor SileTzar
@ Jed2i - mislim da je obrnuto, da UST guma na UST obruču teže burpa jer se bead gume zakači ispod ruba obruča, ko na auto felgi. Zato je nepropusna za zrak, i ne treba ništa osim mlijeka. Mlijeko kad se posuši, bilo na ghetto tubelessu ili na TL ready obruču s rimstripom, zalijepi gumu na obruč ali to nije neka sila lijepljenja.
Btw koliko sam napipao tvoje gume (kinky) ti voziš na višem nekom tlaku, između 2.5 i 3 zar ne, ispravi me slobodno. u mom slučaju bi poanta tubelessa bila da vozim na nižim tlakovima bez straha od bušenja i bajtanja.
|
ja se vozim na 2 ili sitno ispod...oko 1.8-2.0, na usponu ih nadrukam na 3 bara, kad dođem gore ih ispustim
negdje sam našao post u kojem lik tvrdi da mu bolje drži guma na ust obruču sa zračnicom ispod nego bez i onda je napisao da je to vjerojatno zato jer se mlijeko priljepi za vanjsku gumu i za zračnicu
ako dobro gumu postaviš i bez mlijeka tubeless drži, meni je guma preko noći ostala na 4 bara, bez mlijeka
edit : sad sam išao provjerit, nisam pumpao gume od zadnjeg spusta, tj vozikanja po Grmi, na 1.7 bara su