View Single Post
Staro 26.06.2012., 16:27   #24099
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Danas smo Lovrix, Irvin, cuks i ja u 7:30 s dva auta krenuli put Pakraca i Psunja s naplatnih kucica u I. Reci.
Ruta:
- iz Pakraca cestom do Omanovca i spust po Desetki
- uspon po Konjskoj stazi (u obrnutom smjeru, jelte )
- makadamom nazad do Omanovca, odmor, corka, hidracija, ljencarenje
- spust kroz Borik u drustvu johnnyboy-a (Ivana) s DB-a, mi dalje na Anakondu i pump track a on nazad na Omanovac (trebao nam je biti vodic po Psunju ali je kasnio 20min., a mi smo se drzali akademske cetvrti, oliti pricekali 15min).

Cuks se jedini okurazio i odlicno spustio niz elemente iako je prvi puta tamo, navratili smo malo do pump tracka, ali onako umorni nismo se bas proslavili a i prvi puta smo probali tako sto. Zamorno do jaja.
Tvrdorepci su imali problema s gumama, jedno busenje i jedan snake bite, ja sam izgubio rukavice (PM!)...izveden je Lovrix, tvorac termina, HTom niz onakvu strminu nije ni moglo drugacije zavrsiti, origigi put je isao zaobilazno - pad bez posljedica.

Predivna cjelodnevna voznja, osim Konjske staze koja je mrak, vijugave Desetke sa svojim detaljima, pa slalom kroz Borik i kompresiju, i secera na kraju - FR Anakonde+pump. Tesko je rijecima opisati, treba otici tamo i provozati se.
Za slijedeci puta znamo, djelomicno okrecemo rutu, ubacujemo dio sa zemunicama i to je onda to sto se tice Psunja.

http://www.gpsies.com/map.do?fileId=yqijskiglzxghpga

https://picasaweb.google.com/0Slavek...24PohodNaPsunj
Evo da se i ja nadovezem na ovo. Na Psunju je stvarno prekrasno, Konjska staza me ostavila bez rijeci. Jednostavno najljepsa staza kojom sam prosao.

Isto tako Anakonda me odusevila, vidi se da je dosta truda ulozeno u gradnju.

Pogled sa Omanovca je fenomenalan, nesto sto se mora posjetit

Evo i pokoja fotka:

Na putu - tu smo se ja i Nik smijali kako se Lovri kotac okrece, kasnije je pogledao na ciklokompu i dosta je veliku brzinu nabrao
Pohrani.com

Momci zalijevaju sumu. Jesam ih uhvatio, hehehehe
Pohrani.com

Na parkingu u Pakracu
Pohrani.com Pohrani.com

Nik je nekom klincu ukrao bajk
Pohrani.com Pohrani.com

Uspon cestom prema Omanovcu
Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com

Omanovac i pogled
Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com

Malo poziranja [Lovro evo ti slika u velikoj kvaliteti ]
Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com

Jedva cekam da to ponovimo - pogotovo Konjsku u pravom smjeru te Anakondu naravno
Cuky je offline   Reply With Quote