Citiraj:
Autor Onyx
|
Da, tak je sad cijena i u Bicikl.biz-u di sam do sada kupovao Exiwolfa.
Citiraj:
Autor Nik
Ti se ponasas kao da si i dalje studos, koliko znam sad si zaposlen,valjda si sad mozes priustiti jednog Alberta, i ako ga uzmes preko grane i odbijes DDV bolju a jeftiniju gumu neces naci.
Sad bi se ti vozio 3k km za 100kn...evo ja sam satrao 4 gume u toj kilometrazi (bas sam neki dan gledao recku na sidewallu Alberta...ne znam kak mi sad to odjedanput stradava sidewall, ovo je druga guma izrezana bocno)
|
Pa kad vidim da se za 70kn mogu voziti pošteno, zašto davati 3x više za realno - manje ? Pogotovo kad vidiš i sam da možeš na jednoj vožnji ostati bez gume od (recimo) 250kn jer si je bočno poderao (mada se meni to do sada, da pokucam u drvo, nije još niti jednom dogodilo) ?
Opet velim, vozio sam i onaj Istarski kamenjar i ostalo pa je izdurala guma.
Uostalom, uskoro ću vjerojatno opet bit studoš, tako da, i dalje sam u štedljivom modu
Sad mi je žao što u četvrtak nisam kod Aleša uzeo Purgatory sport za 15€. Alberta nisam vidio, a gledao sam gume. Nisam uopće razmišljao u onoj žurbi o Specialized gumama...
No ionako moram poslati račune za povrat poreza nazad, pa ću vjerojatno onda i tad piknut tu gumu. Čini mi se za iza ok thread.
A i nisam spreman dat više za gumu za bicikl, nego što to košta za auto

. To je vjerojatno najveći još problem u mojoj glavi

.
Citiraj:
Autor Renesis
ja sam na albertu iza odvozio oko 1500km, i imao je jos dosta mesa...
|
Meni je durala oko 2500km naprijed, a sljedećih 500km je postala skliska lagano. Iako je imala još ripni, no već je i kočenje postalo problem.
Exiwolf je naprijed bio 1000km i ostao je ko nov i onda je iza još izdurao 3000km i stvarno za jednu takvu gumu je bio grip izvrstan (i po suhom i po mokrom). Npr. penjanje po Strmopeći kad je bilo vlažno lišće je išla gore nebo i zemlja razlika naprema npr. Black Sharku.