View Single Post
Staro 26.06.2012., 15:03   #24096
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Da, tak je sad cijena i u Bicikl.biz-u di sam do sada kupovao Exiwolfa.
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Ti se ponasas kao da si i dalje studos, koliko znam sad si zaposlen,valjda si sad mozes priustiti jednog Alberta, i ako ga uzmes preko grane i odbijes DDV bolju a jeftiniju gumu neces naci.
Sad bi se ti vozio 3k km za 100kn...evo ja sam satrao 4 gume u toj kilometrazi (bas sam neki dan gledao recku na sidewallu Alberta...ne znam kak mi sad to odjedanput stradava sidewall, ovo je druga guma izrezana bocno)
Pa kad vidim da se za 70kn mogu voziti pošteno, zašto davati 3x više za realno - manje ? Pogotovo kad vidiš i sam da možeš na jednoj vožnji ostati bez gume od (recimo) 250kn jer si je bočno poderao (mada se meni to do sada, da pokucam u drvo, nije još niti jednom dogodilo) ?
Opet velim, vozio sam i onaj Istarski kamenjar i ostalo pa je izdurala guma.

Uostalom, uskoro ću vjerojatno opet bit studoš, tako da, i dalje sam u štedljivom modu

Sad mi je žao što u četvrtak nisam kod Aleša uzeo Purgatory sport za 15€. Alberta nisam vidio, a gledao sam gume. Nisam uopće razmišljao u onoj žurbi o Specialized gumama...
No ionako moram poslati račune za povrat poreza nazad, pa ću vjerojatno onda i tad piknut tu gumu. Čini mi se za iza ok thread.

A i nisam spreman dat više za gumu za bicikl, nego što to košta za auto . To je vjerojatno najveći još problem u mojoj glavi .
Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
ja sam na albertu iza odvozio oko 1500km, i imao je jos dosta mesa...
Meni je durala oko 2500km naprijed, a sljedećih 500km je postala skliska lagano. Iako je imala još ripni, no već je i kočenje postalo problem.
Exiwolf je naprijed bio 1000km i ostao je ko nov i onda je iza još izdurao 3000km i stvarno za jednu takvu gumu je bio grip izvrstan (i po suhom i po mokrom). Npr. penjanje po Strmopeći kad je bilo vlažno lišće je išla gore nebo i zemlja razlika naprema npr. Black Sharku.